112Vandaag

Noord-Holland

Twee dieven aangehouden bij poging inbraak juwelier

Politie auto met zwaailichten

Politieagenten hielden maandag 4 december om 03.00 uur op de Haagweg twee verdachten aan. De mannen vernielden even daarvoor een ruit bij een juwelier in de Herenstraat in Rijswijk.

Poging inbraak

Agenten kregen een melding dat twee mannen met een voorwerp de ruit van een juwelierswinkel in Rijswijk vernielden. Nadat een gat in de ruit was ontstaan renden de mannen weg in de richting van de Haagweg. Agenten die een onderzoek instelden troffen op de Haagweg ter hoogte van de Lindelaan twee mannen aan die voldeden aan een opgegeven signalement. Politieagenten hielden de mannen, 40 en 49 jaar en afkomstig uit Rijswijk, aan. Bij de juwelier troffen agenten een groot gat in de ruit aan. De recherche onderzoekt de zaak. De mannen zitten nog vast.

To Top