112Vandaag

Noord-Brabant

‘Geldbedrag op hoofd van John van den Heuvel’

Breda – Vorige week is bij de politie bekend geworden dat een aanzienlijk geldbedrag is gezet ‘op het hoofd van misdaadverslaggever John van den Heuvel’. De dreiging komt volgens binnen gekomen informatie uit de hoek van motorbende No Surrender. In overleg met de officier van justitie is direct een strafrechtelijk onderzoek gestart. Ook worden vandaag stopgesprekken gevoerd met de drie leiders van de motorclub.

In de gesprekken met de drie leidinggevenden van No Surrender attendeert de politie hen op de informatie die binnengekomen is en de rol die hun motorclub daarin lijkt te spelen. Zij worden gewezen op hun verantwoordelijkheid en opgeroepen om een eind te maken aan de bedreiging. De politie neemt de bedreiging erg serieus. Journalisten moeten ongestoord hun werk kunnen doen zonder dat zij daarin op een dergelijke ernstige wijze in belemmerd worden.

To Top