112Vandaag

Noord-Brabant

Bredanaar slaat Eindhovenaar met een glas tegen het het hoofd

ambulance

Agenten belast met het horecatoezicht in het uitgaanscentrum van Breda hebben zondag 3 december 2017 omstreeks 03.40 uur op de Havermarkt op aanwijzing van portiers een 24-jarige Bredanaar aangehouden ter zake mishandeling. Hij zou in een café een 29-jarige Eindhovenaar met een glas op het hoofd hebben geslagen. Er werden bij andere voorvallen nog drie arrestaties verricht.

Het slachtoffer deed aangifte en ging daarna naar het ziekenhuis omdat hij een bloedende verwonding had op zijn voorhoofd. De verdachte deed conform de Wet Middelen Gebruik een voorlopige ademtest. Hij blies 880 ugl. De recherche stelt een nader onderzoek in naar de mishandeling.

Andere incidenten

Een 22-jarige Belgische werd aangehouden op de Havermarkt nadat ze een portier in zijn gezicht zou hebben geslagen. Ze kwam verhaal halen omdat vrienden de toegang tot het café geweigerd was. Een 22-jarige dronken man uit Kalmthout gooide volgens een getuige een glas tegen de arm van een medewerker van een café waardoor die een verwonding opliep. Ook hij werd opgepakt.  Een 26-jarige Bredanaar werd op de Potkanstraat aangehouden omdat hij tijdens een woordenwisseling in een café een 20-jarige man uit Zuidland in het gezicht zou hebben geslagen. Het slachtoffer liep een bloedende  verwonding boven zijn rechterwenkbrauw op.

To Top