112Vandaag

Provincies

62-jarige vrouw overleden na verkeersongeval om Katwijk

ambulance

Katwijk (ZH) – Een 62-jarige vrouw uit Wassenaar raakte woensdag 29 november omstreeks 07.00 uur zwaargewond bij een verkeersongeval op de Wassenaarseweg ter hoogte van Katwijk. Zij overleed afgelopen nacht in het ziekenhuis aan haar verwondingen.

Op de Wassenaarseweg ter hoogte van Katwijk raakte drie voertuigen woensdagochtend betrokken bij een verkeersongeval. Het 62-jarige slachtoffer reed vanuit Katwijk in de richting van Wassenaar. Door nog onbekende oorzaak kwam een tegemoetkomende bestelbus vermoedelijk op de linker weghelft terecht waardoor een frontale aanrijding ontstond. Ook een personenauto die achter het slachtoffer reed kon niet meer uitwijken en raakte betrokken bij de aanrijding.
De 62-jarige vrouw raakte zwaargewond en werd met spoed overgebracht naar het ziekenhuis. Daar overleed zij afgelopen nacht aan haar verwondingen. De bestuurder van de witte bestelbus is ter controle overgebracht naar het ziekenhuis.

De Verkeersongevallen Analyse (VOA) doet onderzoek naar de toedracht van de aanrijding.

To Top