112Vandaag

Noord-Brabant

Twee doden drugslab Kaatsheuvel aanleiding voor Mobiele Media Lab

Drugslabs in woonwijken? Hoe herkend u ze? Hoe kunt u ze (anoniem) melden? Dat en meer daar besteedt het Mobiele Media Lab van de politie vrijdag 8 december aandacht aan.

Drie november overleden twee mannen die gevonden werden bij een drugslab aan het Prins Maurtisplein. Aanleiding voor de politie om burgers extra alert te maken op de gevaren van zulke labs. Het Mobiele Media lab is op 8 december tussen 13.00 en 17.00 uur te vinden op het Anton Pieckplein.

Onderzoeksruimte

Het Mobile Media Lab is een vrachtwagen die speciaal is aangepast als mobiele onderzoeksruimte. In deze truck doet de politie onderzoek naar uw mening over en uw ervaringen met de verschillende communicatiemiddelen waar de politie gebruik van maakt. Denk hierbij aan de website politie.nl, de politie app, folders of social media accounts (facebook en twitter). U bent ook van harte welkom om gewoon even binnen te lopen als u een vraag heeft over een ander onderwerp.

Waarom testen?

De politie maakt gebruikt van verschillende communicatiemiddelen en wil hiermee aansluiten bij uw behoefte. Met de komst van de Mobile Media Lab, komt de politie in heel Nederland en kan een grote groep burgers de politie van feedback voorzien. Door de wijkagenten worden verschillende doelgroepen benaderd om mee te doen met een onderzoek gericht op een specifiek onderwerp. U bent van harte uitgenodigd om binnen te lopen en mee te doen aan een van de onderzoeken.

To Top