Zakelijke afspraak loopt uit op beroving onder bedreiging van vuurwapen in Enschede - 112Vandaag

112Vandaag

Overijssel

Zakelijke afspraak loopt uit op beroving onder bedreiging van vuurwapen in Enschede

Achterkant uniform politie

Een zakelijke afspraak tussen twee mannen liep op dinsdagavond 28 november uit op een beroving. De twee hadden rond middernacht een ontmoeting in een pand van een bedrijf aan de Euregioweg in Enschede. Plotseling pakte de bezoeker een wapen, bedreigde hiermee een medewerker en eiste geld. Nadat hem een geldbedrag was overhandigd, ging de man er vandoor in een blauwe bestelbus.

Getuigen gezocht

De politie wil graag in contact komen met getuigen die de blauwe bestelbus rond 00.20 uur hebben gezien op of in de omgeving van de Euregioweg. Het gaat om een blauwe bestelbus van het merk Iveco met een Duits kenteken. Het kenteken begint met de letters NOH. Getuigen die de bus hebben gezien worden verzocht zich te melden via telefoonnummer 0900-8844 of via het tipformulier op deze pagina.

To Top