Omstandigheden vondst lichamen in woonwagen Den Bosch aanleiding voor onderzoek

Dinsdagavond rond zes uur werden in een woonwagen in de Sleutelbloemstraat de dode lichamen aangetroffen van een man en een vrouw. Ondanks dat de identiteit nog niet officieel is vastgesteld gaan we er vanuit dat het om de bewoners gaat.

Politie zag aanleiding voor onderzoek

Een familielid trof het echtpaar aan en sloeg alarm. De omstandigheden waaronder de lichamen werden gevonden waren voor de politie aanleiding om een onderzoek te starten. Forensisch rechercheurs startten een uitgebreid en minutieus sporenonderzoek rondom en in de woning dat vele uren in beslag neemt. Direct betrokkenen werden door agenten opgevangen en zij hebben op het bureau hun verhaal gedaan. Vooralsnog zijn er verschillende scenario’s te leggen op wat er gebeurd zou kunnen zijn, waarbij we een misdrijf zeker nog niet kunnen uitsluiten.

 

Politie heeft woning voor het onderzoek afgesloten met hekken