112Vandaag

Noord-Brabant

Automobilist woedend op hulpverleners die vechten voor leven patiënt

ambulance

Verschillende hulpdiensten kregen in  Roosendaal een melding van een reanimatie.

Na enkele minuten stonden in de straat 5 hulpverleningsvoertuigen. Doordat de ambulancemedewerkers snel bij het slachtoffer moesten zijn, stond 1 ambulance midden op straat en blokkeerde een tijd een smalle, doodlopende straat.

Na vijf minuten hoorde agenten buiten een schreeuwende man. Hij wilde er met zijn auto door want hij had een afspraak. Hij schreeuwde meerdere keren tegen de hulpverleners of de ambulance niet even netjes in een vak konden zetten.

Met totale verbijstering is het verhaal aangehoord en is aan de man duidelijk gemaakt dat de hulpverleners daar geen tijd voor hadden en dat hij maar even moest wachten. Binnen werd met man en macht geprobeerd het leven van de persoon te redden, en buiten maakt iemand zich druk om zijn afspraak.

Het slachtoffer werd met hartslag naar het ziekenhuis gebracht maar overleed later alsnog.

To Top