Automobilist rijdt door bij ongeval in Goes, jongen (16) gewond

Goes – Een 16–jarige jongen op een brommer is op 29 november 2017 omstreeks 10.00 uur op de Vogelzangsweg aangereden. De automobilist reed door.

De jongen reed op het kruispunt met de J.D van Mellestraat rechtdoor toen hij geraakt werd door een automobilist in een VW Volkswagen Polo of Golf die van links uit de J D van Mellestraat kwam. Het betreft een gelijkwaardige kruising. De jongen probeerde te remmen, maar omdat het wegdek vochtig was gleed hij door tegen de zijkant van de stoep en daarna tegen een boom aan de rechterkant van de weg. Hij ontweek de auto, maar liep zelf schade op. Hij is voor behandeling naar de huisarts gegaan. Hij werd door omstanders geholpen, maar niemand heeft informatie over de weggereden auto.

Heeft u informatie over het ongeval of was u getuige, wilt u dan contact opnemen met de politie via 0900-8844, of via het politie WhatsApp nummer 06-1220 7006. Anoniem bellen kan ook via 0800 7000 onder vermelding van dossiernummer 2017287842.