112Vandaag

Noord-Brabant

Agenten treffen tas met 2 kilo hennep in auto tijdens controle in Roosendaal

politie controleert voertuig

Roosendaal – Maandagmiddag rond 15.30 uur werd in de Leemstraat in Roosendaal een personenauto gecontroleerd door surveillerende agenten. Voor de bestuurder van de auto bleek nog een boete open te staan.

De bestuurder, een 31-jarige man uit Lichtenvoorde, werd aangesproken door de agenten. Zij roken een henneplucht die uit de auto kwam en hebben de man gevraagd om uitlevering van alle drugs die hij bij zich had. Een tas met daarin twee kilo henneptoppen is door de agenten in beslag genomen. De man had een aanzienlijk geldbedrag bij zich. Dat is ook in beslag genomen. Ook zijn auto is door de agenten meegenomen naar het bureau. De man is aangehouden en overgebracht naar een politiecel waar hij dinsdag verder gehoord wordt door rechercheurs.

To Top