112Vandaag

Noord-Brabant

Man bekneld tussen waardetransportauto en afleverpunt geldautomaat in Eindhoven

Een man is maandagmiddag bekneld geraakt tussen een waardetransportauto en het afleverpunt van een geldautomaat aan de Limburglaan in Eindhoven.

De man, een medewerken van het waardetransportbedrijf, was een automaat aan het bijvullen bij de Albert Heijn waarna hij door nog een onbekende oorzaak bekneld kwam te zitten tussen een geldkoffer en het luik wat toegang geeft tot het afleverpunt van de Albert Heijn.

Geld afleverpunt waar tussen man bekneld raakte. Foto: Dave Hendriks

Meerdere hulpdiensten kwamen naar Limburglaan in Eindhoven om de medewerker te bevrijden uit zijn benarde positie. De man raakte onder meer gewond aan zijn hand en is over gebracht naar een ziekenhuis voor verdere behandeling van zijn verwondingen.

Foto: Dave Hendriks

To Top