112Vandaag

Noord-Brabant

Ruzie tussen ouders om kind oorzaak van steekpartij in Den Bosch

Aan de Negende Donk in Den Bosch heeft zondagmiddag een steekpartij plaatsgevonden. Er raakte twee mannen gewond. Er was veel politie op de been en er was een ambulance aanwezig. In de straat waar de steekpartij plaatsvond hing een tijdje een onrustige sfeer. De Technische Recherche is op dit moment bezig met sporenonderzoek.

Bekenden

Volgens buurtbewoners zou de ruzie zijn uitgebroken om een kind wat gevolgde in een steekpartij. De ruzie zou zijn ontstaan toen een vader zijn kind kwam ophalen bij zijn ex-partner. Een van de twee mannen was het daar niet mee eens waarna de ruzie uitbrak. Tijdens de ruzie is een ruit vernield van een busje van een van twee mannen, in het busje direct achter de kapotte ruit stond een kinderzitje.

De bus is afgevoerd door een bergingsbedrijf en zal door de politie meegenomen worden in het onderzoek.

To Top