112Vandaag

Noord-Brabant

Meisje (17) komt onder geparkeerde auto terecht en raakt zwaargewond in Tilburg

ambulance

Tilburg – Een 17-jarige voetgangster uit Tilburg raakte zaterdagavond 25 november 2017 net voor 21.00 uur gewond na een ongeval op de Broekhovenseweg. De 27-jarige automobiliste uit Tilburg werd verhoord.

De bestuurster reed over de Broekhovenseweg en mogelijk stak de voetgangster tussen twee geparkeerde auto’s over. De bestuurster kon niet meer op tijd remmen en raakte haar. Het slachtoffer kwam onder een geparkeerde auto terecht. Zij werd naar het ziekenhuis gebracht en was niet aanspreekbaar. Ze ligt op de IC. De politie doet onderzoek naar het ongeval, maar er zijn geen getuigen gevonden. Heeft u gisteravond het ongeval zien gebeuren, wilt u dan contact opnemen met de politie via 0900-8844 onder vermelding van dossiernummer 2017 284674.

To Top