112Vandaag

Noord-Brabant

Man zwaargewond na vechtpartij in woning in Roosendaal

Roosendaal – Zaterdagavond raakte een man bij een vechtpartij in een woning aan de Brugstraat ernstig gewond. De politie hield een andere man aan.

De gezamenlijke meldkamer kreeg rond 19.20 uur een melding dat in de woning was gevochten en dat iemand gewond was geraakt. Politie en ambulancedienst gingen met spoed naar de Brugstraat. Een 39-jarige man (woonplaats nog onbekend) was aan zijn hoofd zwaar gewond geraakt. Hij werd met spoed naar een ziekenhuis in Rotterdam gebracht.

Politiehond
Uit onderzoek bleek dat de vermoedelijke veroorzaker in een andere woning aan de Brugstraat zat. Hij werd rond 20.10 uur met gebruikmaking van een politiehond aangehouden. Het gaat om een 29-jarige inwoner uit Roosendaal. Hij werd naar het politiebureau in Roosendaal gebracht.

Bloedonderzoek
Uit een test door de politie bleek dat de man vermoedelijk verdovende middelen en alcohol had gebruikt. Van deze middelen is aangetoond dat zij een ontremmende invloed hebben en de kans op geweld kunnen vergroten. Een GGD-arts heeft bloed van de man afgenomen, deze zal worden onderzocht. De man werd daarna voor verder onderzoek en verhoor naar het politiecellencomplex Mijkenbroek in Breda gebracht.

Getuigen
Op het politiebureau werden enkele getuigen met behulp van een tolk verhoord.

To Top