112Vandaag

Gelderland

Drie gewonden bij ongeval op de A50, veroorzaker rijdt door

politie motor

Ewijk – Zeker vier auto’s liepen zondagochtend schade op bij een verkeersongeval op de A50 bij Ewijk. Drie personen moesten voor controle naar het ziekenhuis. En de vermoedelijke veroorzaker reed door zonder zich om de slachtoffers te bekommeren.

De politie is op zoek naar getuigen die wellicht het kenteken weten van de doorgereden auto. Het zou gaan om een donkerkleurige Volkswagen, vermoedelijke van het type Touran. Door het wisselen van rijstrook op de A50 van Eindhoven richting Apeldoorn moest de bestuurder van een grijze Seat uitwijken waarna hij de macht over het stuur verloor, tegen een blauwe Opel botste die op zijn beurt weer tegen de vangrail botste. De inzittenden van de beide auto’s, twee gezinnen uit Helmond kwamen voor een deel met de schrik vrij: drie van hen moesten voor controle naar het ziekenhuis wegens nek-, rug- en heupklachten. Door de klap slingerden brokstukken ook over de rijbaan voor tegenliggers waardoor twee andere auto’s schade opliepen. Ben u getuige? Neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

To Top