112Vandaag

Flevoland

Videobeelden: hulpdiensten bevrijden buschauffeur na frontale botsing

Bij een frontale botsing tussen twee stadsbussen in Almere zijn op vrijdagmiddag 3 november zijn meerdere gewonden gevallen. Een van de twee buschauffeurs raakte hierbij zelfs bekneld en moest door de hulpdiensten worden bevrijdt.

De brandweer uit Almere heeft deze samenwerking met alle hulpdiensten vastgelegd met bodycams.De dienst doende collega’s hebben de chauffeur van één bus moeten bevrijden. Naaste de chauffeur vielen er mee slachtoffers deze zijn door ambulance, brandweer en politie opgevangen en geholpen aan hun verwondingen.

Foto: video Fire24/7

De brandweer uit Almere heeft deze samenwerking met alle hulpdiensten vastgelegd met bodycams. Dit levert spectaculaire beelden op, waarin ook te zien is hoe alle hulpdiensten samen werken.

De brandweer uit Almere heeft een eigen Youtube account met meer video’s. Van brand tot het redden van een kat. Bekijk hier het account van Fire24/7 

To Top