112Vandaag

Noord-Holland

Recherche zoekt getuigen van steekincident in tram 6 Den Haag

Recherchejas

De politie is op zoek naar getuigen van een steekincident op vrijdagmorgen 24 november in tram 6 tussen de Grote Markt en de Lijnbaan in Den Haag. Het incident zou omstreeks 10.00 uur zijn gebeurd.

Steekwond

Om 13.45 uur kwam een 32-jarige Hagenaar het politiebureau aan de Jan Hendrikstraat binnengelopen. Hij bleek gewond te zijn aan ondermeer zijn borst. Hij vertelde aan de agenten dat hij omstreeks 10:00 uur gestoken was in tram 6. Hij had kort voordat hij in de tramtunnel op de Grote Markt, in de tram 6 stapte, een woordenwisseling met de verdachte, die ook instapte.

Ambulancepersoneel is naar het politiebureau gekomen voor behandeling van het slachtoffer. Hij werd daarna overgebracht naar het ziekenhuis. Slachtoffer kon na behandeling weer naar huis en heeft aangifte gedaan.

Getuigen

Getuigen wordt verzocht zich te melden bij de recherche van het politiedistrict Den Haag-Centrum 0900 – 8844.

To Top