Aangehouden winkeldief in bezit van zwaar vuurwerk in Goes

Arrestatie
Stockfoto

Vrijdagmiddag is in een winkel aan de Beukenhof in Goes een agressieve man na een winkeldiefstal aangehouden.

De politiemeldkamer kreeg rond 13.15 uur een melding dat in de winkel een dief was betrapt, hij gedroeg zich agressief. In de winkel vertelde een medewerkster aan agenten dat de man een flesje had gestolen. Ze deed hiervan aangifte. Ook was een personeelslid door de man bedreigd. Hiervan werd ook een aangifte opgenomen.

Vuurwerk

De 40-jarige man uit Arnemuiden werd aangehouden. Hij bleek een mes bij zich te hebben. Deze werd in beslag genomen. De dief werd overgebracht naar het politiecellencomplex Torentijd, waar hij werd ingesloten. In Torentijd bleek dat de man nog drie stuks Cobra 6 in zijn jas had. Het vuurwerk werd ook in beslag genomen. Zaterdag wordt de man verhoord.