Verdachte laffe diefstal sigarenzaak Eindhoven snel gearresteerd - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Brabant

Verdachte laffe diefstal sigarenzaak Eindhoven snel gearresteerd

Arrestatie

Eindhoven – Donderdagavond laat is op de Vestdijk een man gearresteerd die wordt verdacht van de diefstal van de kassa-inhoud uit een sigarenzaak aan de Leenderweg op woensdagmiddag. De bejaarde winkelierster raakte niet gewond.

Die woensdagmiddag 22 november tegen 17.30 uur kwam een man de zaak binnen die direct naar de toonbank liep en aan de kassa begon te trekken. Daarna gooide hij deze op de grond en griste geld uit de kassalade mee en ging er vandoor. De 80-jarige winkelierster die dit overkwam raakte gelukkig niet gewond. De politie was snel ter plaatse en zocht in de buurt naar de dief. Twee dagen later herkenden politieagenten aan de hand van camerabeelden de verdachte man die op de Vestdijk liep. De 30-jarige Roemeen zonder vaste woon- of verblijfplaats is aangehouden en direct ingesloten.

To Top