Politie zoekt hulp in onderzoek dodelijke aanrijding A16

afzetting pd
Stockfoto

Rotterdam – De recherche van de verkeerspolitie zoekt getuigen die kunnen helpen in het onderzoek naar een dodelijke aanrijding op de A16 net voor de Van Brienenoordbrug, Dat gebeurde op maandag 13 november 2017 rond 06:16 uur.

Verschillende auto’s reden op elkaar op de hoofdrijbaan net voor de Brienenoordbrug. Eén van de auto’s schoot de strook voor vrachtwagens op waardoor een vrachtwagen vol in de remmen moest. De vrachtwagen die daar achter reed, kon niet meer voldoende remmen en klapte er bovenop. De bijrijder van de achterste vrachtwagen, een 32-jarige man uit Herwijnen, kwam hierbij om het leven. De 53-jarige bestuurder uit Ameide is gewond overgebracht naar het ziekenhuis.

Het ongeval vond plaats net voor de Brienenoord in de rijrichting Breda-Rotterdam. De verkeerspolitie begon een onderzoek naar de toedracht. Er is nog veel onduidelijk want er gebeurden nog meer aanrijdingen kort na elkaar. Dus mensen die informatie hebben kunnen bellen met de politie via nummer 0900-8844