Kat met metaaldraad om lichaam aangetroffen in Zaandam - 112Vandaag

112Vandaag

Noord-Holland

Kat met metaaldraad om lichaam aangetroffen in Zaandam

politie motor

Zaandam – De politie is op zoek naar informatie over een cyperse kat, die door de eigenaresse vrijdagochtend 17 november werd aangetroffen met een metaaldraad strak om zijn lichaam heen. De eigenaresse is met de kat naar de dierenkliniek geweest voor behandeling en de kat maakt het inmiddels goed.

Hoe dit draad om de kat is gekomen, is vooralsnog niet duidelijk. De dierenpolitie vermoedt dat de kat in een alternatieve val terecht is gekomen en hier vervolgens de dupe van is geworden.

Getuigenoproep
De dierenpolitie is op zoek naar mensen die meer informatie hebben over dit incident. Het moet zijn gebeurd in de nacht van donderdag 16 op vrijdag 17 november of in de ochtend van 17 november, in de omgeving van de Schildersbuurt in Zaandam. Heeft u iets gezien dat hiermee te maken heeft, of weet u waar dit soort dieronvriendelijke vallen staan? Belt u dan s.v.p. met de dierenpolitie van Zaanstreek-Waterland via tel.nr. 0900-8844. Ook kunt u melding doen via een contactformulier op internet.

Heeft u informatie maar blijft u liever anoniem? Meld u het dan s.v.p. bij Meld Misdaad Anoniem via tel.nr. 0800-7000.

To Top