112Vandaag

Noord-Brabant

Dashcambeelden van ongeval op A59 bij Vlijmen

In het begin van de avondspits is een auto op de A59 in een slip geraakt en belande in de greppel. De glijpartij gebeurde op de uitvoegstrook van de A59 richting Vlijmen, de auto tolde rakelings langs het overige verkeer. Wonder boven wonder raakte de BMW geen overige voertuigen waardoor het heel anders had kunnen aflopen.

De bestuurder kwam met schrikvrij maar is wel door het toegesnelde ambulancepersoneel na gekeken in de ambulance. De politie heeft voor de jonge bestuurder een takelwagen geregeld, deze heeft de zwaar beschadigde BMW geborgen en afgevoerd. De bestuurder maakte het na omstandigheden goed.

Het overige verkeer onderving geen hinder van het ongeval. Onderstaand nogmaals de dashcambeelden van het ongeval.

To Top