112Vandaag

Noord-Brabant

Automobiliste overleden na frontale aanrijding in Moerdijk

traumahelikopter

Moerdijk – Dinsdagmorgen ontstond op de Zuidelijke Randweg een ernstige aanrijding tussen een vrachtauto en een auto.

Rond 10.30 uur werden de hulpverleningsdiensten gewaarschuwd voor het ongeval op de weg, die rond industrieterrein Moerdijk leidt. De diensten gingen met spoed naar de Randweg. Ook kwam een traumahelikopter naar Moerdijk. De medische hulp mocht niet baten. De automobiliste (gegevens volgen later) overleed ter plaatse. De vrachtwagenchauffeur (gegevens volgen later) kwam met de schrik vrij.

Politieonderzoek
De politie is een onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. Zo wordt een sporenonderzoek uitgevoerd en worden getuigen verhoord. De chauffeur van de vrachtwagen is meegegaan naar het politiebureau om een verklaring af te leggen.

To Top