112Vandaag

Limburg

Twee doden nadat spookrijder ongeval veroorzaakt op de A73 bij Roermond

uniform politie

Roermond – Een spookrijder heeft zondag rond 22.30 uur een dodelijke aanrijding veroorzaakt in de Roertunnel. De spookrijder en de bestuurster van de andere betrokken auto zijn ter plaatse aan hun verwondingen overleden. De identiteiten van de beide slachtoffers kunnen nog niet bekend worden gemaakt.

De spookrijder is in noordelijke richting de Roertunnel ingereden en botste net ten noorden van de tunnel frontaal op de auto van het slachtoffer.

De Verkeers Ongevallen Analysedienst van de politie stelt een onderzoek in naar de exacte toedracht. Diverse getuigen van de aanrijding zijn opgevangen door de politie en krijgen slachtofferhulp aangeboden.

De Roertunnel is in beide richtingen voor alle verkeer afgesloten in verband met onderzoek en het bergen van de autowrakken. De verwachting is dat de tunnelbuizen maandag rond 4.30 uur weer open zullen zijn voor het verkeer.

To Top