Man zwaargewond aan het oog nadat hij met glas word geslagen in Eindhoven

ambulance
Stockfoto

Eindhoven – De politie is op zoek naar getuigen van een mishandeling in een café aan het Stratumseind op zaterdagmorgen 18 november rond 3.15 uur. Daarbij raakte een 27-jarige man uit Lierop zwaar gewond aan een oog nadat hij met een glas was geslagen.

Het slachtoffer is naar het ziekenhuis gebracht. Kort na het incident meldde zich een 20-jarige man uit Mierlo bij de politie. Hij verklaarde dat hij degene was die had geslagen. Hij is daarop aangehouden en zit nog in verzekering voor verder onderzoek.

Getuigen
Omdat er nog veel onduidelijk is over de details en de exacte toedracht van het incident, is de politie nog dringend op zoek naar getuigen. Het incident speelde zich af in café ’t Lempke aan het Stratumseind en het was daar rond 3.15 uur nog zeer druk. Er moeten dus zeker mensen zijn die iets hebben gezien. Zij kunnen contact opnemen met de politie via 0900-8844 of via het tipformulier.