Hardleerse Bredanaar voor de 15e keer betrapt op rijden zonder rijbewijs

politiemotor
Stockfoto

Breda – Een 32-jarige Bredanaar is maandag 13 november 2017 omstreeks 11.50 uur op de Oranjeboomstraat voor de 15e keer, vanaf 2008, betrapt op het rijden zonder rijbewijs. Hij reed in een Renault Clio, een huurauto.

Een agent zag de auto rijden en herkende de bestuurder waarvan hij ambtshalve weet dat ie geen rijbewijs heeft. De verdachte reageerde opstandig. Hij weigerde aanvankelijk uit de auto te komen en beledigde de agenten door ze hoeren te noemen. Nadat hij uitgestapt was en hoorde dat hij was aangehouden riep hij dat dat niet wilde en werkte tegen. Pas toen de dienders pepperspray ter hand namen en hem voor de laatste keer waarschuwden, werkte hij mee. Er wordt proces-verbaal tegen de hardleerse Bredanaar opgemaakt ter zake het rijden zonder rijbewijs en belediging.