112Vandaag

Buitenland

Dronken adj. directeur van Politie Service Center in Kiev veroorzaakt dodelijk ongeval

Adjunct directeur Volodymyr Nayda van Politie Service Center 8043 in Kiev heeft maandagmiddag rond 17:00 uur een dodelijk ongeval veroorzaakt nadat agenten hem achtervolgde. Het ongeval gebeurde op de Stetsenkostraat met de Academicus Tupolevstraat.

Hij botste met zijn Mazda toen hij draaide op een weg met twee doorgetrokken lijnen op een Mitsubishi waar twee mannen inzaten. Een man (62) overleed ter plaatse, de andere man (62) raakte ernstig gewond. De adjunct directeur bleek na het ongeval dronken.

Volodymyr liet zijn kaart zien van Politie Service Center aan de agenten voordat hij gearresteerd werd. Hij verzette zich hevig bij zijn arrestatie.

Ministerie van Veiligheid van Oekraïne meldt dat zij een groot onderzoek zijn gestart.

To Top