112Vandaag

Noord-Brabant

Dode bij ongeval in Geertruidenberg

traumahelikopter

Geertruidenberg – Zondagavond is een 77-jarige man uit Geertruidenberg overleden na een aanrijding op de Stationsweg. De toedracht is niet duidelijk. We zoeken dan ook getuigen

Op zondag 12 november 2017 om 18.00 uur kwam de melding binnen bij het Operationeel Centrum dat er een ernstige aanrijding zou zijn op de Stationsweg. Hulpdiensten spoedden zich naar de straat waar ze een zwaargewonde man aantroffen en een beschadigde auto met een bestuurder.

Omstanders waren bezig met reanimatie van het slachtoffer. Hij is direct met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht waar hij later aan zijn verwondingen is overleden. De bestuurder van de auto, een 22-jarige man uit Raamsdonksveer, is aangehouden.

Er is een onderzoek gestart maar daarnaast zoeken we ook getuigen. Wie reed er op dat moment, zondagavond voor 18.00 uur, op de Stationsweg en hebben iets gezien van de aanrijding of wat er kort daarvoor gebeurde. Graag zo snel mogelijk contact opnemen met de politie.

To Top