Man aangehouden voor huiselijk geweld tegen ex in Oosterhout, jong kind was getuige van het incident

geboeid
Stockfoto

Oosterhout – Een vrouw is donderdagavond slachtoffer geworden van huiselijk geweld. Haar ex hield haar tegen om weg te gaan. De vrouw kon ongezien een vriendin waarschuwen.

Op donderdag 9 november 2017 om 20.58 uur werd de meldkamer van de politie benaderd door iemand die een appje van een vriendin zou hebben gekregen. Daaruit bleek dat ze vast gehouden werd in een woning aan de Lochtenburg. Verschillende (on)opvallende surveillance-eenheden van de politie zetten de omgeving af. Op het moment dat de politie de woning binnen wilde gaan kwam de vrouw naar buiten lopen. Kort daarna kon de bewoner van het huis aangehouden worden. De vrouw deed aangifte van mishandeling, bedreiging en van wederrechtelijke vrijheidsberoving. Eén van de gezamenlijke minderjarige kinderen van de twee was getuige van het hele incident. Er zal een zorgmelding opgemaakt worden.