Verwarde man zet eigen huis in brand in Oosterhout

Foto: Marcel van Dorst – MaRicMedia.nl

Een verwarde man heeft donderdagmorgen brand gesticht in zijn woning aan de Kanonnierstraat in Oosterhout. Daarvoor was al een fiets door het raam naar buiten gegooid. De man is gewond geraakt en word aan zijn verwondingen behandeld in een ambulance. Hij zal voor controle naar het ziekenhuis worden overgebracht en daarna worden aangehouden wegens brandstichting. Een opgeroepen traumahelikopter is niet meer doorgekomen.

Man bekend bij hulpverlening
De brandweer was snel ter plaatse en kon voorkomen dat de woning helemaal uitbrandde. De schade is wel groot. De man zou een bekende zijn bij de hulpverlening. In het verleden zouden politie en ambulancedienst al vaker op het adres zijn ingezet.

Foto’s & video: Marcel van Dorst – MaRicMedia.nl