112Vandaag

Noord-Brabant

Hennepkwekerijen opgerold in Breda en Oosterhout

hennepteelt

Brabant – De politie rolde dinsdag 7 november 2017 drie hennepkwekerijen op, twee in Breda en een in Oosterhout.

Breda- De politie vond dinsdagmiddag 7 november 2017 rond 13.30 uur een hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de Rijsbergsebaan. De agenten namen zo’n 9900 hennepstekjes en 245 volgroeide hennepplanten in beslag. De eigenaar van het pand (49) wordt verhoord. In een appartement aan de Twikkelstraat vond de politie 150 hennepplanten. Er is niemand aangehouden. De stroom werd illegaal afgetapt.

Oosterhout – De politie vond in een woning aan de Resedastraat 110 hennepplanten. Er zijn drie mensen uit Oosterhout aangehouden: een 37-jarige man, een 37-jarige vrouw en een 21-jarige vrouw. De stroom werd illegaal afgetapt.

To Top