112Vandaag

Noord-Brabant

Verdachte bekent oma om het leven te hebben gebracht in Tilburg

FO

Tilburg – De man die op dinsdag 24 oktober is aangehouden verdacht van de dood van zijn 83-jarige oma heeft bekend. In zijn verhoren heeft hij toegegeven dat hij verantwoordelijk is voor haar dood.

Op 22 oktober jl. werd het levenloze lichaam van de vrouw gevonden door familie. De doodsoorzaak was niet direct vast te stellen en een onderzoek werd gestart. Als snel bleek toen dat het hier om een ernstig levensdelict ging. Uit verklaringen van familie en buurtbewoners kwam het team op het spoor van de verdachte. Hij had enige tijd bij zijn oma gewoond. Op de avond dat er bij het programma Opsporing Verzocht aandacht werd gegeven aan de zaak meldde de 23-jarige verdachte zich bij de politie. Het onderzoek zal worden afgerond en de verdachte zal zich voor de rechter moeten verantwoorden.

To Top