112Vandaag

Provincies

Jongen (15) wil voordringen bij kassa en bedreigt daarna vrouw met vuurwapen

uniform

Leidschendam – De politie heeft donderdag 2 november om 19.15 uur een 15-jarige jongen uit Leidschendam aangehouden na een bedreiging met een vuurwapen.

De jongen wilde rond 18.30 uur in een supermarkt aan de Prins Frederiklaan bij de kassa voordringen, waarna hier iets van werd gezegd door een vrouwelijke klant en de caissière. Buiten liep de jongen op de klant en bedreigde haar verbaal. Vervolgens liet hij een vuurwapen zien. Doordat omstanders tussen beiden kwamen ging de jongen er vandoor. De vrouw belde de politie waarna agenten ter plaatse kwamen. De jongen werd kort daarna in de omgeving aangehouden. Het wapen werd niet aangetroffen. De politie doet verder onderzoek.

To Top