112Vandaag

Noord-Brabant

Verdachte bedrijfsinbraak Den Bosch gepakt

Politieauto met zwaailichten

Den Bosch – Afgelopen nacht heeft de politie een jongeman uit Den Bosch als verdachte gearresteerd van een inbraak iets eerder in een bedrijf aan De Bloemendaal. Getuigen zagen hem met een andere jongen op een scooter richting Engelen rijden, waarna de politie ze even later klemreed.

Omstreeks 2.30 uur kregen wij de melding van de inbraak, getuigen zagen het duo met een breekvoorwerp op een scooter wegrijden. Op het Klein Polderkepad buiten Engelen kon de politie het duo even later klemrijden en een van de twee jongens aanhouden. Deze 18-jarige jongen is ingesloten. De twee verdachte kon ontkomen, ondanks een zoekactie van de politie en een brandweerboot bij het water langs het pad is deze nog niet gevonden.

To Top