112Vandaag

Uitgelicht

Moeder vermist meisje van sexting zaak: ‘Nikki is veilig’

De 15-jarige Nikki is een van de drie jongeren die in februari van dit jaar een naaktfoto verspreidden van de 14-jarige Onur uit Enschede. De jongen pleegde zelfmoord. Het Overijsselse meisje verbleef in jeugdzorginstelling Intermetzo in Eefde. Volgens Zoekjemee is ze weggelopen vanuit jeugdzorginstelling.

Het 15-jarige meisje is 1 meter 65, heeft donkerbruin haar en bruine ogen. De politie plaatste zaterdag een bericht op de politiesite over de vermissing.

De moeder van Nikki is boos op Intermetzo. ‘Jullie hebben me 1 keer gebeld’, schrijft ze op haar Facebookpagina. ‘En Nikki is zonder bericht gewoon weer uitgeschreven. (…) Nikki heeft nog geen week bij jullie gezeten.’

De politie meldde eerder rond de verdwijning van Nikki niet uit te gaan van een misdrijf,  onbekend is waar ze verblijft, maar de politie ziet volgens eigen zeggen ‘contact-bewegingen in de directe omgeving van Nikki’.

Het Openbaar Ministerie besloot deze zaak voorwaardelijk te seponeren. Volgens dagblad Tubantia houdt de officier van justitie de drie tieners alleen verantwoordelijk voor het verspreiden van de foto.

To Top