112Vandaag

Noord-Brabant

17-jarige jongen beroofd onder bedreiging met vuurwapen in Vlijmen

Donderdagnacht 13 juli was een 17-jarige jongen op de fiets onderweg van Den Bosch naar Vlijmen. Hij fietst, ‘s-nachts tegen half drie, binnendoor via de Moerputtenweg en de Heidijk. Vlak voordat hij de Heidijk op kan fietsen krijgt hij een trap tegen zijn fiets en staan er ineens drie donkere jongens voor hem. Een van de jongens heeft een pistool. Hij moet, onder bedreiging van een pistool, zijn portemonnee afgeven. Dit doet de jongen waarna de daders via de Heidijk over de A59 wegrennen richting Vlijmen.

Weet u meer over deze overval of heeft u iets gezien, of heeft u misschien wel een van de drie jongens zien rennen? neem dan contact op met de politie via 0900-8844.

De reconstructie zal op maandagavond 6 november om 18.00 uur te zien in Bureau Brabant bij Omroep Brabant.

To Top